Vitajte na stránkach Vašej spoločnosti Panorama Blue!

Sme spoločnosť, ktorá už od roku 2006 pôsobí na trhu cestnej dopravy a počas svojej existencie si vybudovala svoj kredit, dobré meno a stálu dôveru zákazníkov, pričom disponuje flexibilnou a širokou ponukou prepravy, ktorá realizuje dopravu do destinácií podľa vášho želania, a tým sa plne prispôsobuje Vám.

Katalóg zájazdov

Zoznam ponúkaných zájazdov.



Aktuálny zoznam všetkých ponúkaných zájazdov nájdete na stránke našej cestovnej kancelárie TU

Naša cestovná agentúra na základe zmluvy o obchodnom zastúpení poskytuje autorizovaný predaj zájazdov od viac ako 40 najväčších cestovných kancelárií, pôsobiacich na slovenskom trhu a vybraných cestovných kancelárií v Českej republike. Ponúkame a predávame iba poistené zájazdy a v rovnakej cenovej relácii ako všetky cestovné kancelárie vrátane akciových zliav, bonusov, vernostných kariet a iných akcií !!!

Okrem zájazdov zabezpečujeme predaj leteniek do celého sveta, predaj medzinárodných autobusových cestovných lístkov prepravnými spoločnosťami Student agency a Eurolines a predaj mikrobusových cestovných lístkov.

  • Ak si zakúpite u nás letenku, vieme Vás výhodne odviezť na letiská.
  • Zabezpečíme pre Vás prepavu na firemné alebo rodinné stretnutia.

    Prečo si vybrať zájazd, zakúpiť letenku cez našu cestovnú agentúru?
    Kliknutím na našu webovú stránku www.panoramablue.sk si pohodlne prezriete širokú ponuku zájazdov (pobytových, poznávacích, tématických alebo wellness-relaxačných) všetkých renomovaných touroperátorov a v prípade záujmu si ho v predstihu zarezervujete.

    Cestovná agentúra
    Panoramablue
  •  

     

    Hotline

     

    Certifikáty

     

    | |
    Operátori nie sú prítomní. Zanechajte nám odkaz alebo nám napíšte neskôr.
    Meno, priezvisko:
    Váš e-mail:
    Predmet: